Habók Lilla

Így néztem ki régen

Név: Habók Lilla

Becenevem: (online @habosvilla)

Születési év: 1987

A legelső DUE-s, akit megismertem: Tóth Enikő

Voltál-e DUE táborban?: Igen

Melyik évben? 2007. július 5. - 2007. július 15. Balatonfenyves, 2006. július 1. - 2006. július 9. Balatonfenyves, 2005. július 7. - 2005. július 17. Káptalanfüred, 2004. július 2. - 2004. július 11. Balatonfenyves, 2003. július 4. - 2003. július 13. Balatonfenyves

Így nézek ki most

A foglalkozásom ma: üzleti elemző / óraadó tanár / szervező

Munkahelyem: T-Systems Magyarország Zrt. / ELTE PPK / MeetOFF

Lakóhelyem (település): Budapest

A DUE-nak köszönhetem, hogy: a fiatalkoromat egy igazán összetartó közösségben tölthettem, ahol kedves és nagyszerű szakembereket ismerhettem meg. A tudásom jelentős része mellett a DUE-nak köszönhetem az első szerelmet, az első bulikat, tartalmas külföldi utakat, és vidáman átdolgozott éjszakákat a lapszerkben.

Az első, ami beugrik a DUE-ról, hogy: először dicsérünk és csak utána kritizálunk, vagyis megtanultam úgy véleményt alkotni, hogy azzal ne sértsek meg másokat, hanem segítsem őket még jobbá válni.

A legfontosabb DUE-s az életemben: Jelenleg Herczeg Zsolt, de rajta kívül rengetegen meghatározzák azt, aki most vagyok, pl. Turányi-Vadnay Szabolcs, Papp-Kuster Ádám, Denke Dani, Holndonner Róbert László, Varga G. Gábor, Kecskeméti Dávid, Lancz Alexandra, Királyhegyi Zsuzsanna (KiZsu), Tóth Bori (Söri), Rácz Anikó, 2x Tóth Enikő :)

Még szeretném elmondani hogy: az írás és a táborban tanultak az egész életem végigkísérik. Ha az írás alapjaival és a műfaji különbségekkel tisztában vagy, akkor az bármilyen írás során megkönnyíti az életed, legyen az: tweet, blogbejegyzés, keresésre optimalizált online tartalom, tudományos publikáció, doktori disszertáció, oktatási anyag, üzleti specifikáció, felhasználói kézikönyv vagy informatikai rendszerterv...