Szabályzat, adatvédelem

A szabályzat (a továbbiakban: szabályzat) a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete. (a továbbiakban: DUE) által üzemeltetett duealmanach.hu weboldalon,megtalálható tartalomra (a továbbiakban: tartalom) vonatkozik.

Tag lehet

Bárki, aki valaha a DUE tagja volt, vagy járt táborban, egyéb rendezvényünkön.

A beküldés menete

A beküldéshez regisztrálnod kell. Ehhez érvényes e-mail címre és jelszóra van szükség. Az e-mail címed semmilyen más célra nem használjuk fel. Az e-mail címed az adatlapodon kizárólag a regisztrált és belépett felhasználók számára látszik. Másnak nem adjuk ki.

Kérjük, hogy ügyelj rá, hogy jó minőségű, lehetőleg csak téged ábrázoló fényképet tegyél fel az albumba.

Szerzői és egyéb jogok

Kizárólag jogtiszta tartalmat tölts az oldalra. Ebben minden jogi felelősség a tiéd, a DUE. nem felel semmilyen kárért, ami esetlegesen ennek a pontnak a megsértéséből fakad. Amennyiben szerzői jogsértésre derül fény, az érintett tartalmat haladéktalanul eltávolítjuk.

Adatkezelés, adatvédelem

A versenyben való részvételhez vagy a szavazáshoz regisztráció szükséges. A regisztrálók adatait harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk át. A regisztráláshoz megadott e-mail címedre az előzetes engedélyed nélkül semmiféle anyagot nem küldünk. Amennyiben a regisztráláskor vagy később feliratkozol hírlevelünkre, kizárólag a kért hírleveleket továbbítjuk a címedre.

Megjelenés sajtótermékekben

A DUE almanach tagjaként hozzájárulsz ahhoz, hogy bemutassunk az duealmanach.hu-n, valamint a due.hu portálon, és a DUE egyéb kiadványaiban.

Egyéb

Az adatlap kitöltésével és elküldésével minden résztvevő automatikusan elfogadja a jelen szabályzatot.